PIZZA PASTA

PIZZA PASTA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 164 beoordelingen
25 jan 2020 om 22:20 Pasta was niet lekker omdat het te droog was. De pizza was wel te doen, maar dit had ik gezien de prijs, van veel betere kwaliteit verwacht. Hier ga ik de volgende keer niet meer bestellen.
22 jan 2020 om 22:08 Lekker! Snel! Kwaliteit toppings.
18 jan 2020 om 19:23 Heerlijk gegeten, alsof we daar zaten. Dochter had een kids pizza, voor het eerst een pizza helemaal opgegeten zo lekker vondt ze het! De gamba's waren ook erg lekker! Zeker een aanrader. Eten is echt met liefde bereid! Tot de volgende!
12 jan 2020 om 18:19 Moest even wachten, maar was het zeker waard. Had pasta kip pesto en focaccia. Beide waren heerlijk!
11 jan 2020 om 20:31 Eten is normaal voortreffelijk, maar vandaag niet. Pasta bolognese hebben we niet opgegeten. Saus was heel flauw en gehaktballetjes vies. Pasta gamba’s was ook niet zo lekker dan anders, alsof ik droge tagliatelle aan het eten was. Pizza’s waren wel goed.
5 jan 2020 om 20:00 Bestelling was te laat. We hadden een simpele pasta kip. Tot driemaal toe een stuk bot van de kip in het eten. Erg slordig! Slechte ervaring.
16 dec 2019 om 6:49 Heerlijk !
15 dec 2019 om 20:03 Prima en snel! Zelfs op zondagavond! En erg lekkere pizza’s! Top
14 dec 2019 om 20:49 De pizza's en gebakken gambas waren heerlijk jammer dat het zo lang duurde maar doordat het lekker was gauw vergeten de pasta bolognese was wat flauw van smaak en droge gehaktballen maar voor de rest was het goed
6 dec 2019 om 23:45 Ontzettend lekker gegeten! Heel lief personeel dus zeker een aanrader!
22 nov 2019 om 20:53 Lekker en op tijd
10 nov 2019 om 19:22 Lekkere pizza